onsdag 4 maj 2011

Operation Dagsverke

Idag fick vi besök av två tjejer som kommer hit den 11:e eller 16:e maj och ska arbeta med oss en dag. De ska delta i Operation Dagsverke vilket innebär att 60 000 elever runt om i hela Sverige gör ett dagsverke och samlar in pengar som används till att bland annat få en bättre skola och en bättre arbetsmiljö, två skolor och en skolgård kommer att byggas, och dessutom får flera skolor elektricitet via solpaneler i Himalaya. Operation Dagsverke 2011 kommer att göra skillnad för elever i 22 skolor, både i bergen och i områden på lägre höjd.

VIPdogs hunddagis tänker skänka 500 kr till detta projekt och undrar om det är någon av er ägare eller övriga läsare som vill skänka en slant, då är ni hjärtligt välkomna att lämna detta i ett kuvert till oss innan 11 maj.

Vi återkommer med bilder från dagen.




http://www.operationdagsverke.se/

3 kommentarer:

  1. Åååå OD! Vad bra ni är som stödjer det! Jag har jobbat med projektet från andra sidan (själva biståndsarbetet) och det är verkligen ett suveränt projekt där pengarna kommer fram och används till precis det som sägs!! Hoppas många hundägare vill skänka en slant och hoppas våra hundar har kul med OD-tjejerna!

    SvaraRadera
  2. Åh va spännande Fia! Vill du maila lite och berätta så kan vi publicera det i bloggen? =)
    //jennyfer

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag heter Pontus och jag är projektledare för Operation Dagsverke. Maila gärna bilder till pontus.gustavsson@operationdagsverke.se om ni har möjlighet.

    Lycka till och bra jobbat!

    SvaraRadera